Certifikáty odborného školení

13.11.2013 12:19

Absolvoval jsem odborné školení SEO, Tvorba textů - Copywriting a Administrace systému FastCentrik. Školení a vyhodnocení zajišťovala společnost NetDirect ze skupiny Allegro Group CZ, s.r.o.

 

SEO

Školení bylo zaměřeno na optimalizace eshopů pro vyhledávače Google.com a Seznam.cz. Cílem bylo informovat o aktuálních možnostech zvýšení pozic ve vyhledávačích. Připomenuty byly základní požadavky na správné vyplnění titulku a popisku. Důležitost nadpisu H1 a H2 se nemůže podceňovat. SEO neznamená mít správně jen úvodní stranu. Optimalizace se týká kategorií a taky popisku produktů. 

 

Tvorba textů - Copywriting

Texty na eshopech "hrají" důležitou roli v rozhodnutí zákazníka. To, aby se zákazník pro dané zboží mohl rozhodnout, musí mít dostatek informací. Správně napsané články ohodnocují vyhledávače podobně jako návštěvník stránky. Když už zákazník vstoupí na stránku, měl by tam zjistit, to co hledal.

 

Administrace systému FastCentrik

Na absolvovaném školení jsme se taky soustředili na systém FastCentrik. Uživatelé tohoto systému mají možnost navázat se mnou spolupráci na pomoci s administrací. Po školení mohu pomoci se základním nastavením, přidáváním a editováním produktů, změnami cen a samozřejmě optimalizací pro vyhledávače.